Hanky Panky med Beefeater Gin

Hanky Panky med Beefeater Gin

Hanky Panky med Beefeater Gin er en spennende cocktail med gin, vermut og en liten mengde bitternoter. En drink du nipper til og nyter.

Historien om denne går helt tilbake til American Bar på The Savoy Hotel, og Ada Coleman på tidlig 1900-tallet. Oppskriften her er inspirert av en versjon i Charles H. Baker Jr. sin cocktailbok fra 1939.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Hanky Panky med Beefeater Gin

Nøkkelord: Hanky Panky

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å fylle det med isbiter og vann
  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et røreglass
  • Tilsett gin, vermut, og Amaro di Angostura
  • Rør i ca 20 sekunder eller til cocktailen er kald
  • Sil over i cocktailglass
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Hanky Panky med Beefeater Gin er en spennende cocktail med gin, vermut og en liten mengde bitternoter. En drink du nipper til og nyter.

Likte du denne oppskriften på Hanky Panky med Beefeater Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.