Nye gin i Vinmonopolets tilleggsutvalg 5 april 2023

Nye gin i Vinmonopolets tilleggsutvalg 5 april 2023

Denne gangen er det kun 2 nye gin i Vinmonopolets tilleggsutvalg 5 april 2023. Det spesielle med tilleggsutvalget er at produktene ikke blir synlige på vinmonopolet.no før et utsalg har tatt den til lager. Temmelig upraktisk for deg. Du kan likevel få tak i de ved å kontakte ditt lokale utsalg.

Bimber Kumquat Gin

Bimber Kumquat Gin Nye gin i Vinmonopolets tilleggsutvalg 5 april 2023
Bimber Kumquat Gin (Bilde: Produsenten)

Kumquat Gine skal smake av kumquat, sitron, appelsin, orrisrot og kvann. Den har vært tilgjengelig på Vinmonopolet tidligere, bland annet i juni 2021.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 47%. Pris ved lansering er 653,10.

Brew York Rhubarb & Custard Gin

Brew York Rhubarb & Custard Gin Nye gin i Vinmonopolets tilleggsutvalg 5 april 2023
Brew York Rhubarb & Custard Gin (Bilde: Produsenten)

Denne skal smake av rabarbra, ingefær, vanilje og krydder. Vil tippe den passer godt med rabarbratonic, eller en nøytral Indian tonic. Muligens også med grapefrukt tonic faktisk.

Brew York Rhubarb & Custard Gin kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris ved lansering er 545,00.

Vi håper du fant noe interessant i denne artikkelen om Nye gin Vinmonopolets tilleggsutvalg 5 april 2023. Dersom du leter etter tidligere artikler om nye gin finner du alle de her.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.