Gin Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin er en av disse kombinasjonene som overrasker. Alle vet at det er mye smak i Bombay Sapphire London Dry Gin. Her har vi dratt nytte av det og brukt appelsinskall og pepper som garnityr. Resultatet er en Gin og Tonic som får smaksløkene til å gynge.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bombay Sapphire London Dry Gin
- 8 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Appelsinskall
- Hel sort pepper
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Hel sort pepper
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i appelsinskallet og 5-6 hele sorte pepperkorn
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.