Dette er en sommerfrisk og god utgave av en Gin og Tonic med Palma Gin. Vi har brukt appelsinskall og mynte som garnityr. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water binder det hele sammen på en utmerket måte.
Gin og Tonic med Palma Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Palma Gin
- 8 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Appelsinskall
- Mynte
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Mynte
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i appelsinskallet og et blad eller to med mynte
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1