Gin og Tonic med Havn Marseille Gin

Gin og Tonic med Havn Marseille Gin

Denne versjonen av en Gin og Tonic med Havn Marseille Gin ble min fatoritt-G&T med denne ginen. Det er noe med kombinasjonen av The Headless Horseman orange blossom tonic water og krydderne i denne ginen som bare sier klikk. Det går ikke an å forklare det. Det må bare prøves.

Gin og Tonic med Havn Marseille Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i appelsinskallet
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.