Gin og Tonic med Isfjord Premium Arctic Gin

Gin og Tonic med Isfjord Premium Arctic Gin

Gin og Tonic med Isfjord Premium Arctic Gin og Fever-Tree Indian Tonic og appelsin som garnityr er en frisk og deilig opplevelse.

Her får du en ganske mild variant av en GT uten de store einernotene, passer godt til en novise i gin-verdenen. Min personlige mening er at det antagelig kunne gå fint med sitronskall også – evt med både sitron og appelsinskall. Og at kumquat som anbefalt av produsenten nok er veldig bra til. Ingen slik å oppdrive her i nærmiljøet denne uken.

Gin og Tonic med Isfjord Premium Arctic Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i appelsinskallet
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.