Gin og Tonic med Isfjord Premium Arctic Gin og Fever-Tree Indian Tonic og appelsin som garnityr er en frisk og deilig opplevelse.
Her får du en ganske mild variant av en GT uten de store einernotene, passer godt til en novise i gin-verdenen. Min personlige mening er at det antagelig kunne gå fint med sitronskall også – evt med både sitron og appelsinskall. Og at kumquat som anbefalt av produsenten nok er veldig bra til. Ingen slik å oppdrive her i nærmiljøet denne uken.
Gin og Tonic med Isfjord Premium Arctic Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i appelsinskallet
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1