En Gin og Tonic med Edinburgh Gin kan lages på mange måter. Her har valgt en klassisk tilnærming med Fever-Tree Mediterranean Tonic Water, og med sitronskall og rosmarin som garnityr.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin og Tonic Edinburgh Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Edinburgh Classic Gin
- 12 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Sitronskall
- Rosmarin
Dette trenger du
Pynt med
- Sitronskall
- Rosmarin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Stikk en kvast av urten ned mellom isbitene, eller legg den på toppen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Gin og Tonic med Edinburgh Gin kan lages på mange måter. Her er en klassisk variant med Fever-Tree Mediterranean, sitronskall og rosmarin.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.
1