Gin og Tonic Edinburgh Gin

Gin og Tonic med Edinburgh Gin

En Gin og Tonic med Edinburgh Gin kan lages på mange måter. Her har valgt en klassisk tilnærming med Fever-Tree Mediterranean Tonic Water, og med sitronskall og rosmarin som garnityr.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic Edinburgh Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk en kvast av urten ned mellom isbitene, eller legg den på toppen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gin og Tonic med Edinburgh Gin kan lages på mange måter. Her er en klassisk variant med Fever-Tree Mediterranean, sitronskall og rosmarin.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.