Gin og Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin

Gin og Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin

Gin og Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin blir en nydelig sommerdrink med Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water og noen bringebær.

Med Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water kan du generelt sett lage en pink gin av nesten enhver gin. Den er dermed et utmerket tilskudd til samlingen dersom dere er to som drikker gin, men den ene liker det atskillig mer søtt enn den andre. Den er også et godt alkoholfritt alternativ.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg noen bringebær i glasset elegant på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gin og Tonic med Bombay Sapphire London Dry Gin blir en nydelig sommerdrink med Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water og noen bringebær.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.