Gin & It Resept XVII Gin

Gin & It med Resept XVII Gin

Gin & It med Resept XVII Gin er det perfekte ekteskap. Norske Resept XVII Prophylactic Dry Gin fra Det Norske Brenneri i Grimstad er den perfekte cocktailgin. Italienske Avezza Vermouth di Torino Rosso har blitt en favoritt her i huset.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Mye for pengene
Dolan barsett med Boston shaker
251,00

Et perfekt barsett fra Dorre som gjør det enkelt for deg å blande deilige drinker til både deg selv og dine gjester. Her er alt som trengs for en jevn bruk, med drikkemåleren som måler effektivt ingredienser og med silen tar du opp ting som ikke hører hjemme i glasset. Elegant, jevn og effektiv!

Kjøp nå *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin & It med Resept XVII Gin

Nøkkelord: Gin & It

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann
  • Fyll røreglasset med is
  • Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset
  • Rør i 20 sekunder
  • Tøm glasset. Rist ut vannet
  • Sil væsken over i glasset
  • Legg i appelsinskallet
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Gin & It med Resept XVII Gin er det perfekte ekteskap. Resept XVII Prophylactic Dry Gin og Avezza Vermouth di Torino Rosso måtte bli bra sammen.

Likte du denne oppskriften på Gin & It med Resept XVII Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.