Gin & It med Resept XVII Gin er det perfekte ekteskap. Norske Resept XVII Prophylactic Dry Gin fra Det Norske Brenneri i Grimstad er den perfekte cocktailgin. Italienske Avezza Vermouth di Torino Rosso har blitt en favoritt her i huset.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Et perfekt barsett fra Dorre som gjør det enkelt for deg å blande deilige drinker til både deg selv og dine gjester. Her er alt som trengs for en jevn bruk, med drikkemåleren som måler effektivt ingredienser og med silen tar du opp ting som ikke hører hjemme i glasset. Elegant, jevn og effektiv!
Gin & It med Resept XVII Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann
- Fyll røreglasset med is
- Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset
- Rør i 20 sekunder
- Tøm glasset. Rist ut vannet
- Sil væsken over i glasset
- Legg i appelsinskallet
Likte du denne oppskriften på Gin & It med Resept XVII Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.