Elena Gin med Ingefærøl og vermut

Elena Gin med ingefærøl og vermut

Elena Gin med ingefærøl og vermut gir en spennende kombinasjon av urter og smaker, og passer veldig godt sammen. Utradisjonelt, men veldig godt.

Vi har brukt frisk appelsinskive og skiver av ingefær som garnityr og dette er med å binde det hele sammen.

Regal Rouge Bold Red vermut er en ny australsk vermut som kom på Vinmonopolet i november 2021. Minst et av forslagene til servering til alle de fire vermutene i serien er som et lavalkoholalternativ, servert med tonic, eller ingefærøl. Siden denne ble anbefalt med ingefærøl, og det var godt, så vi umiddelbart etter en gin som ville være god med de andre smakene. Elena Gin fungerer strålende sammen med ingefærøl og vermut.

Elena gin, ingefærøl og vermut

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Kutt Ingefær og appelsin i pene skiver.
  • Mål opp gin og tonic og vermut. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i garnityret.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden blandevann og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Elena Gin med ingefærøl og vermut gir en spennende kombinasjon av urter og smaker, og passer veldig godt sammen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.