Dry Martini med Kimerud Navy Strength Gin

Dry Martini med Kimerud Navy Strength Gin

Dry Martini med Kimerud Navy Strength Gin er veldig, veldig godt. Styrken gjør at det er lurt å bruke et litt mindre glass.

Her brukte jeg Noilly Prat og vred sitronskallet over glasset slik at oljene kom ut. Denne er temmelig tørr, men da kan man jo virkelig nyte smaken av ginen.

Dry Martini med Kimerud Navy Strength Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.