Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon

Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon

Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon er en deilig og sitrusfull Dry Martini. Martini Extra Dry bryter sødmen i ginen perfekt.

Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 2-3 cm av skallet med en zester dersom du ønsker å ha i garnityr.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon er en deilig og sitrusfull Dry Martini. Martini Extra Dry bryter sødmen i ginen perfekt.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.