Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon er en deilig og sitrusfull Dry Martini. Martini Extra Dry bryter sødmen i ginen perfekt.
Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 30 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 2-3 cm av skallet med en zester dersom du ønsker å ha i garnityr.
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Dry Martini med Bombay Sapphire Murcian Lemon er en deilig og sitrusfull Dry Martini. Martini Extra Dry bryter sødmen i ginen perfekt.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1