Canaima Gin med Utopiabrus Mango

Canaima Gin med Utopiabrus Mango

Canaima Gin med Utopiabrus Mango er et frisk og godt alternativ til en tradisjonell Gin og Tonic. Tørket mango kan være et alternativt garnityr til denne drinken.

Utopiabrus får du kjøpt hos Gulating. Det vakre glasset heter Kæru og er designet av Per Magnus Haig, forfatteren av boken En bartenters bekjennelser. Glasset kan kjøpes hos Magnor Glassverk og på Kvisle Herregård.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Canaima Gin med Utopiabrus Mango

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Slik går du frem

  • Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr
  • Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
  • Mål opp gin og brus. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimmelen med skall.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden brus og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Canaima Gin med Utopiabrus Mango er et frisk og godt alternativ til en Gin og Tonic. Tørket mango kan være et alternativt garnityr til denne.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.