Blood Orange Spritz med Brygga Old Tom Gin. Oppskrifter med gin og blodappelsin.

10 Oppskrifter med gin og blodappelsin

Her følger 10 oppskrifter med gin og blodappelsin. Du finner alt fra enkle Gin og Tonic til cocktails som White Lady og Negroni.

1. Gin og Tonic med Brockmans Gin Orange Kiss

Gin og Tonic med Brockmans Orange Kiss Gin
Gin og Tonic med Brockmans Orange Kiss Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Gin og Tonic med Brockmans Gin Orange Kiss er en frisk og fruktig G&T. Her det passer strålende med Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Klikk på bildet for å se oppskriften.

2. Gin Tonic med Gibson’s Blood Orange Gin

Gin Tonic med Gibson’s Blood Orange Gin
Gin Tonic med Gibson’s Blood Orange Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

I Gin Tonic med Gibson’s Blood Orange Gin har vi brukt tørket blodappelsin. Du kan godt bruke frisk blodappelsin som garnityr, eller eventuelt vanlig appelsin, om det er det du har. Drinken vil bli noe dypere i smaken dersom du bruker tørket frukt. Frisk frukt vil derimot gi en litt friskere og letter smak, siden saften da umiddelbart blander seg i drinken. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

3. Gastro Gin med ingefærøl

Gastro Gin med ingefærøl
Gastro Gin med ingefærøl. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Gastro Gin med ingefærøl og dehydrert blodappelsin er en veldig god og enkel drink. Det er ikke mange gin som skinner ved siden av ingefærøl, men denne gjør det. Klikk på bildet for å finne oppskriften.

Lurer du på hvordan du tørker ditt eget garnityr så kan du lese om det her.

4. Negroni med Greenall’s Blood Orange Gin

Negroni med Beefeater Blood Orange Gin
Negroni med Beefeater Blood Orange Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Negroni med Greenall’s Blood Orange Gin er smaksrik og nydelig cocktail. har du ikke dehydrert blodappelsin kan du bruke vanlig appelsin. Klikk på bildet for å se oppskriften.

5. Blood Orange Spritz med Brygga Old Tom Gin

Blood Orange Spritz med Brygga Old Tom Gin
Blood Orange Spritz med Brygga Old Tom Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Denne gangen havnet Blood Orange Spritz med Brygga Old Tom Gin som Coverbilde. Dette er en både smaksfull, fargerik og kul coctail som lett blir lagt merke til.

Det vakre glasset heter Kæru og er designet av Per Magnus Haig, forfatteren av boken En bartenters bekjennelser. Glasset kan kjøpes hos Magnor Glassverk og på Kvisle Herregård. Klikk på bildet for å se oppskriften.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Dehydrator fra Princess
605,00

Rimelig og grei dehydrator med seks brett. Justering av temperatur mellom 40 og 70 grader. 350 watt.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Dehydrator ED5 fra Steba
891,00

Temperaturkontroll på 40-70 grader og tidsstyring på 1-36 timer. Utstyrt med fem brett.

350 watt.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

6. White Lady med Beefeater Blood Orange Gin

White Lady med Beefeater Blood Orange Gin
White Lady med Beefeater Blood Orange Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

White Lady med Beefeater Blood Orange Gin er en stilig coctail med appelsinlikør og sitronjuice. Her er det også eggehvite som du ser. Du kan bruke aquafaba eller andre alternativ for samme lekre effekt. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

7. Gin og Tonic med O.P. Anderson Organic Blood Orange Gin

Gin og Tonic med O.P. Anderson Organic Blood Orange Gin
Gin og Tonic med O.P. Anderson Organic Blood Orange Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Vil du ha en skikkelig sommer-GT har du bildet av en her! Denne ginen passer utmerket med  Thomas Henry Dry Tonic, rosmarin og appelsinskall. Klikk på bildet for å finne oppskriften.

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt

Å lage sitt eget garnityr av tørket frukt har mange fordeler. Du har alltid garnityr, uten å måtte ha frisk frukt hele tiden. Her får du vite hvordan du gjør ... Les mer

8. Opihr European Edition Gin med ingefærøl

Opihr European Edition Aromatic Bitters med ingefærøl.
Opihr European Edition Aromatic Bitters med ingefærøl. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Krydderne i Opihr European Edition Aromatic Bitters Gin passer perfekt sammen med ingefærøl og dehydrert blodappelsin. Klikk på bildet for å finne oppskriften.

9. Gin og Tonic med Cape Town Rooibos Red Gin

Gin og Tonic med Cape Town Rooibos Red Gin
Gin og Tonic med Cape Town Rooibos Red Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Dette er en smaksrik gin som tåler de fermenterte hintene i Fentimans Valencian Orange Tonic Water veldig bra. I denne utgaven av en Gin og Tonic med Cape Town Rooibos Red Gin er det appelsin for alle pengene. Klikk på bildet for å lese oppskriften.

10. Uvanlig Negroni med Beefeater Blood Orange Gin

Uvanlig Negroni med Beefeater Blood Orange Gin
Uvanlig Negroni med Beefeater Blood Orange Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten / Alt om Gin)

Dette ble som navnet sier; en uvanlig Negroni med Beefeater Blood Orange Gin. Her har vi nemlig erstattet en rød vermut med Lillet Blanc. I tillegg har vi noen dråper med The Bitter Truth Orange Bitters. Klikk på bildet for å se oppskriften.

Du kan finne flere oppskrifter med gin og blodappelsin ved å klikke på linkene i oppskriftene.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.