Gastro Gin med ingefærøl

Gastro Gin med ingefærøl

Gastro Gin med ingefærøl og dehydrert blodappelsin er en enkel og veldig god drink. Det er ikke mange gin som skinner ved siden av ingefærøl, men denne gjør det.

Lurer du på hvordan du tørker ditt eget garnityr så kan du lese om det her.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gastro Gin med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Legg 2-3 skiver dehydrert blodappelsin i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gastro Gin med ingefærøl og dehydrert blodappelsin er en enkel og veldig god drink. Dette er en av få gin som skinner ved siden av ingefærøl.

Likte du denne oppskriften på Gastro Gin med ingefærøl? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.