The London No1 Gin

Hva passer til The London No1 Gin

Del med andre ginteresserte:

The London No1 Gin er en nydelig gin, både i farge og smak. Dette er en gin med et bredt smaksregister, som egner seg i alt fra en enkel Gin og Tonic til en mer komplisert gincocktail.

Dette er en gin jeg først kjøpte på taxfree, da den kom der like etter lansering i 2013/14. Jeg tror at det som fanget min oppmerksomhet var fargen. Fargen er lys blå, nesten over mot turkis. Produsenten er velkjente Thames Distillers Ltd, på vegne av eieren, Gonzalez Byass.

I tillegg til alle standard gin-ingredienser finner man i denne også kanel, lakris og kassia. Dette tror jeg er noe av årsaken til at denne ginen er så anvendelig. Den fungerer veldig bra med appelsin, og er perfekt i en Negroni. Vi testet denne også med Aperol, noe som ble nesten magisk. Her kan du forvente mange oppskrifter etterhvert.

Duft- og smaksnotater

Sitrus og einer er det som dominerer i nesen. Duftene er klare og rene. De samme to ingrediensene er også de første smakene du kjenner, men så skjer det noe. Smaken går nemlig over til blomster og krydder. Det er et lite hint av appelsinskall. Ettersmaken er middels lang og middels kompleks. Einer, pepper, sitrus og florale, nesten litt søte smaker i avslutningen.

The London No1 Gin

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: Thames Distillers Ltd
Alkoholstyrke: 47%
Farge: Lys blå
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
The London No1 Gin er en nydelig gin, både i farge og smak. Dette er en gin med mange smaker, som egner seg til både Gin og Tonic og cocktails.

Oppskrifter med The London No1 Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.