Stin Styrian Dry Gin

Hva passer til Stin Styrian Dry Gin

Stin Styrian Dry Gin er en London Dry Gin fra Styria, et av de største fylkene i Østerrike. Her får du en kraftig gin med mye smak og ekte håndtverk.

Stin Gin er produsert for hånd i små batcher. De bruker 28 forskjellige ingredienser og disse får trekke i spriten i flere dager før destillering.

Stin Gin har hele 47% alkohol så det er mye inntrykk. De legger vekt på at de bruker en hel del lokale ingredienser. Det er epler fra det sørlige Styria, hyllebær fra det østlige, og vannet de justerer alkoholprosenten med er selvsagt fra også lokalt. Andre urter som gir smak og preg er f.eks sitron og appelsin, karve, koriander, ingefær og kardemomme.

Så langt er Double Dutch Indian Tonic Water vår favoritt-tonic til denne.

Smaks og duftnotater

Du blir egenltig litt nysgierrig av duften. Det er mye av den, du kjenner eple, sitrus, krydder, kanskje særlig kardemomme og einer.

Smaken er rund med tydelig einerpreg. Du kjenner også karve, masse urter og krydder. Rundheten er muligens eple og hylleblomst, det er et tydelig sødmebilde – uten at det blir søtt. Pepper, kanskje paradiskorn, vil tippe samt muskat eller muskatblomme og laurbær, koriander og en lang ettersmak med mer krydder.

Stin Styrian Dry Gin

Nøkkelord: Gin
Type: London Dry gin
Land: Østerrike
Produsent: The Stin – Styrian Gin Distillery
Alkoholstyrke: 47,0%
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

Smak

  • Einer
  • Karve
  • Krydder
  • Urter
  • Sitrus
  • Hylleblomst
  • Pepper

Ettersmak

Anbefalt garnityr

  • Rosmarin
  • Eple
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Mer informasjon

Oppskrifter med Stin Styrian Dry Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.