Hva-passer-til-Ki-No-Bi-Kyoto-Dry-Gin

Hva passer til KI NO BI Kyoto Dry Gin

KI NO BI Kyoto Dry Gin er basert på risbrennevin, og inneholder sitrus noter fra yuzu og sitron. Det er mange gode japanske gin på markedet, dette er en av de mest kjente.

KI NO BI Gin inneholder også en del andre ingredienser fra regionen Hinoki. Dette er japansk sypress, shiso og bambus – som gir blomsternoter. I tillegg er det sansho pepper som gir urtenoter og ligner litt på Sichuan-pepperkorn i smaken. Ingefær er krydder-ingrediensen som brukes.

KI NO BI Gin ble lansert sent i 2016 og var den første Japanske craft-ginen som ble lansert. I denne perioden var interessen for alt Japansk svært intens, fra design til mat og drikke – og siden den er en riktig god gin tok den derfor av og ble fort svært populær.

Den var utilgjengelig i Norge noen år, men etter at Pernod Ricard kjøpte KI NO BI kom den tilbake i april 2022.

KI NO BI Kyoto Dry Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Japan
Produsent: The Kyoto Distillery
Alkoholstyrke: 45,7%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
KI NO BI Kyoto Dry Gin er basert på risbrennevin, og inneholder yuzu og sitron. Andre viktige ingredienser er ingefær, sypress og bambus.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent
Moderne gin

Oppskrifter med KI NO BI Kyoto Dry Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.