Hernö Gin SAS

Spesialutgave av Hernö Gin i SAS Business Class fra 1. mars

Fra 1. mars vil en spesialutgave av svenske Hernö Gin bli servert i SAS Business Class. Dette gjelder alle flygninger mellom Skandinavia og Europa, Asia, og USA.

Det å samarbeide med flyselskaper har lenge vært en populær markedsføringsmetode for ginprodusenter. Skotske Pickerings Gin har lenge samarbeidet med British Airways. Aviation American Gin kan du i dag få servert dersom du fly Virgin Atlantic.

Her hjemme har Harahorn Gin vært å finne på SAS sine utenlandsflygninger siden 2017. På SAS Go og SAS Plus har man fått en miniatyrflaske, mens man har sjenket fra de vanlige flaskene på SAS Business Class. Nå har altså SAS bestemt seg for å utvidet tilbudet til sine Business Class kunder. Disse kan nå velge mellom norske Harahorn og en spesialutgave av svenske Hernö Gin.

Tror på økt interesse fra utlandet

SAS er en stor aktør med et godt merkenavn. All mat og drikke som blir servert i SAS Business Class er spesielt utvalgt og satt sammen av SAS. Det å få innpass her vil føre til eksponering mot nye kundegrupper og helt sikkert økt forespørsel fra utlandet sier Jon Hillgren, administrerende direktør og grunnlegger av Hernö Gin.

Hernö Gin SAS
John Hillgren, administrerende direktør og grunnlegger av Hernö Gin. Her fotofrafert sittende på “Marit” på destilleriet. (Bilde: Hernö Gin)

Unik variant av Hernö Gin for SAS Business Class

Ginen det er snakk om er basert på den vanlige, blå flasken med Hernö Gin. I tillegg til de vanlige ingrediensnene inneholder SAS-utgaven bergamott og lime. Disse to ekstra ingrediensene både komplimenterer og forsterker sitrusnotene som allerede finnes i Hernö Gin.

Smaksnotat

Duft: Fyldig duft av einebær med tydelig krydderpreg og noter av skog. Frisk sitron og lime med en svakt innslag av kanel.
Smak: Rik smak med preg av pepper og blomster, modne einebær og bergamot.
Ettersmak: Søt sitrus og krydder etterfulgt av pepper.

Nå har vi endelig hatt anledning til å smake den.
Å milde himmel! Dette er noe av det beste Hernö har laget.

Edit 18.03.2020

Om Hernö Gin

Hernö Gin ble grunnlagt i 2011 og var da Sveriges første rendyrkede gin-destilleri. Selskapet har vunnet flere internasjonale priser for sine produkter. I 2018 ble deres Old Tom Gin kåret til verdens beste Old Tom gin på San Fransisco Spirit Awards. Se våre omtaler under.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.