En G&T med Tanqueray London Dry Gin er vel nesten det mest klassiske du kan få, men denne tonicen og garnityret gjør den ny likevel.
Tanqueray pleide å være det jeg så på som granbaressens, det er rart hvordan smaken endrer seg. Med Fentinmans Pink Grapefrukt Tonic, rosmarin og grapefruktskall – her skåret ut som et hjerte – så blir dette ennå en favoritt.
G&T med Tanqueray London Dry Gin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Gi urten du skal bruke et lite dask så duften blir mer fremtredende.
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic.
1