G&T med Tanqueray London Dry Gin

G&T med Tanqueray London Dry Gin

En G&T med Tanqueray London Dry Gin er vel nesten det mest klassiske du kan få, men denne tonicen og garnityret gjør den ny likevel.

Tanqueray pleide å være det jeg så på som granbaressens, det er rart hvordan smaken endrer seg. Med Fentinmans Pink Grapefrukt Tonic, rosmarin og grapefruktskall – her skåret ut som et hjerte – så blir dette ennå en favoritt.

G&T med Tanqueray London Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Gi urten du skal bruke et lite dask så duften blir mer fremtredende.
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic.
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.