påske oppskrifter Resept XVII gin

3 oppskrifter med Resept XVII Gin som er perfekt til påske

Her er tre oppskrifter med Resept XVII Gin som passer perfekt til påske. Norsk gin, Solo, Kvikklunsj og appelsin. Dette må være noen av de norskeste gin-drinkene man kan lage.

Resept XVII Gin

Resept XVII Gin fra Det Norske Brenneri i Grimstad er en cocktail-gin som virkelig holder smaken hele veien. Derfor egner den seg godt med smaksrikt blandevann som for eksempel Solo.

Nedenfor kan du lese mer om Resept XVII Gin. Dette er en gin flere har gått glipp av, og det er veldig synd, for her får du mye smak for pengene. Denne er utrolig lekker i de fleste cocktails og særlig som en gimmick nå til påske. Det er i cocktails den har sin store styrke. Her får du masse smak og inntrykk. Skal du bruke gin i oppskrifter til påske behøver du ikke se lenger enn til Resept XVII.

Resept XVII Prophylactic Dry Gin

Hva passer til Resept XVII Prophylactic Dry Gin

Resept XVII Prophylactic Dry Gin er en spennende gin fra Det Norske Brenneri i Grimstad. Dette er en gin som er laget for cocktails, så for seg selv er den ... Les mer

Resept XVII Gin og Solo

Resept XVII Gin og Solo
Resept XVII Gin og Solo med Kvikklunch og appelsinskall. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Solo, Kvikklunsj og appelsin er alle essensielle ingredienser i påsken. Her har vi blandet de med norsk gin. Klikk på bildet for å se oppskriften.

Påske GT med Resept XVII Gin

Påske GT med Resept XVII Gin
Påske GT med Resept XVII Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

En lekker, gul påske-G&T. Her trenger du tonic og appelsinjuice – og Resept XVII selvsagt. Klikk på bildet for å se oppskriften.

Mayfair XVII

Mayfair XVII
Mayfair XVII er en vri på cocktailen Mayfair. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Dette er en variant av cocktailen Mayfair. Klikk på bildet for å se oppskriften.

Noen friheter må man ta seg, og hele poenget med en cocktail er jo at du skal elske den!
Smak til en liten prøve i et shotglass, så vet du om du liker samme blanding som oss. Er appelsinjuicen din litt sur må du kanskje justere mengden litt.

Mayfair XVII er så god at jeg jammen tror jeg må lage en til, og i påskehøytiden er det god plass til flere oppskrifter med gin. Som du ser av etiketten bør den benyttes ansvarsfullt, og kun innvortes. Og da er det jo synd å la den bli stående i skapet?

Da gjenstår det kun å si skål og GOD PÅSKE!

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.