Savoy Hotel Special Cocktail no 2

Savoy Hotel Special Cocktail no. 2

Del med andre ginteresserte:

Savoy Hotel Special Cocktail no. 2 er en klassisk cocktail fra en av verdens mest kjente cocktailbøker. En Martini med litt tilsatt sødme og en nydelig lett rosa farge.

Den lille halve cl med Dubonnet gjør enorm forskjell. Det går fra å være en lite tørr martini til en spennende drink med en liten vri. Det er alltid gøy å prøve en klassiker. Har du ikke hørt om Dubonnet kan du lese litt mer om Dronningens favoritt her.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

The Savoy Cocktail Book
199,00

Klassikeren fra 1930 oppdatert med nye oppskrifter. Innbundet. Engelsk. Utgitt i 2014. 304 sider.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Savoy Hotel Special Cocktail no. 2 med Plymouth Gin

Nøkkelord: Andre Martini

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene, og pynt med det på kanten.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
En oppskrift fra Savoy Cocktail book fra 1930. En klassisk Plymouth cocktail med litt sødme.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.