Palma Spiced Chai Old Fashioned ingredienser

Palma Spiced Chai Old Fashioned

Palma Spiced Chai Old Fashioned er en cocktail full av julens krydder. Den kan være riktig varmende, eller ganske frisk avhengig av hvor mye soda og sitron du bruker.

Dette er en oppskrift som produsenten anbefaler til Palma Spiced Gin.

Til Palma Spiced Chai Old Fashioned trenger du Chai-sirup. Du kan lage en mindre mengde, men jeg valgte å lage ca 2,5 dl. Lag ca 1 dl med sterk chai-te. Varm opp dette sammen med 2 dl sukker. La det trekke litt til alt sukkeret har løst seg opp. Oppbevart i kjøleskap vil det holde noen uker. Du trenger bare 4 cl til en cocktail, men denne vil du nok ha noen av.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Palma Spiced Chai Old Fashioned

Nøkkelord: Andre, Jul, Påske, Vinter

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

  • Mint

Slik går du frem

  • Lag Chai Sirup; 1 dl sterk chai te, kokes inn med 2 dl sukker og avkjøles.
  • Kjøl et glass ved å ha i en isbit og vann og la det stå.
  • Finn frem og gjør klar garnityret.
  • Ha alle ingrediensene i en shaker og rist med is.
  • Tøm ut vannet i glasset og fyll opp med isbiter.
  • Sil cocktailen over i glasset. Vurder å dobbeltsile, da sitron alltid gir småbiter i glasset som gjør cocktailen uklar.
  • Topp opp med soda, start med kun 2-3 cl, du må avgjøre hvor smakskraftig du liker cocktailen. Du kan bruke mye mer, men da trenger du et longball glass, og smaken blir mye mildere.
  • Legg i kanelstangen, stjerneanis og sitronskiven på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Palma Spiced Chai Old Fashioned er en cocktail full av julens krydder. Den kan være varmende eller frisk avhengig av hvor mye soda du bruker.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.