Negroni med Hapusa Himalayan Dry Gin

Negroni med Hapusa Himalayan Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Negroni med Hapusa Himalayan Dry Gin er en mer krydret opplevelse enn en vanlig Negroni. Her får du en Negronicocktail med en tydelig krydret gin med unik smak og aroma som skinner igjennom.

Med de to Carpano produktene passer dette veldig godt. Er du veldig glad i kryddersmakene fra ginen kan du øke gin-innholdet, men her er det faktisk ikke nødvendig.

Negroni med Hapusa Himalayan Dry Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.