Bilde av en Negroni med Bohuslänsk Tång Gin

Negroni med Bohuslänsk Tång Gin

Denne utgaven av en Negroni med Bohuslänsk Tång Gin er en kombinasjon av tre ingredienser som i seg selv er litt utenfor allfarvei.

Bohuslänsk Tång Gin er en smaksbombe av tang og sjø. Vermouth La Copa Reserva minner om sherry. Martini Riserva Speciale er kanskje den eneste bitteren tilgjengelig i Norge som er i stand til å håndtere en kombinasjon som denne.

Med denne spennende kombinasjonen nevnt over får du en nydelig Negroni preget av sjø, krydder og milde noter av sherry.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Highland Tumbler Glass 34,5 cl 4-pk fra Nachtmann
498,00

Tidløse glass fra Nachtmanns serie Highland. Glassene passer like fint til vann som til whisky eller Negroni. Glassene har forskjellige mønster, som en ekstra flott detalj. Diameter: 8,2 cm.

Høyde: 10,2 cm. Tåler oppvaskmaskin.

Se mer
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Negroni med Bohuslänsk Tång Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Denne utgaven av en Negroni med Bohuslänsk Tång Gin er en kombinasjon av tre ingredienser som i seg selv er litt utenfor allfarvei.

Likte du denne oppskriften på Negroni med Bohuslänsk Tång Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.