Gin Tonic med Opihr Gin

Gin Tonic med Opihr Gin

Gin Tonic med Opihr Oriental Spiced Gin er full av spennende smaker. Her kan du fremheve det du ønsker i denne smakseksplosjonen.

Vi har valgt å bruke Fentimans Valencian Orange Tonic Water, tørket appelsin og kanelstang. En svært vellykket kombinasjon – og hermed anbefales du å prøve akkurat dette.

Gin Tonic med Opihr Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i en skive dehydrert appelsin. Kanelstangen kan du legge in nå for litt mer inntrykk, eller bare sette den i på slutten som en slags rørepinne.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.