Gin-Tonic med Monkey 47

Gin-Tonic med Monkey 47 og Fever-Tree Mediterranean

Del med andre ginteresserte:

I denne varianten av Gin-Tonic med Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin bruker vi grapefruktskall. Bitterheten fra grapfruktskallet gjør at man bør benytte litt ekstra tonic. Forholdet mellom gin og tonic er her 1:2,5.

Gin-Tonic med Monkey 47 og Fever-Tree Mediterranean

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten og urtene du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.