Gin Tonic med Bulldog London Dry Gin

Gin Tonic med Bulldog London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

I denne utgaven av Gin Tonic med Bulldog London Dry Gin henter vi frem smaken fra tre ingredienser i ginen. Sitrus, kvann, og lakris er viktige bestanddeler av Bulldog London Dry Gin. The Headless Horseman orange blossom tonic water er balansert nok til at det ikke blir for mye sødme eller sitrus.

Gin Tonic med Bulldog London Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i stjerneanis
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.