I denne utgaven av Gin Tonic med Bulldog London Dry Gin henter vi frem smaken fra tre ingredienser i ginen. Sitrus, kvann, og lakris er viktige bestanddeler av Bulldog London Dry Gin. The Headless Horseman orange blossom tonic water er balansert nok til at det ikke blir for mye sødme eller sitrus.
Gin Tonic med Bulldog London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bulldog London Dry Gin
- 8 cl The Headless Horseman orange blossom tonic water
- Appelsinskall
- Stjerneanis
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i stjerneanis
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1