Gin og Tonic med Deaths Door Gin

Gin og Tonic med Deaths Door Gin

I denne utgaven av Gin og Tonic med Deaths Door Gin har vi valgt å spille på smakene som finnes i Death’s Door Gin. Denne ginen inneholder blant annet fennikel, noe som gir en anis- og lakrisaktig duft og smak. Appelsin og mint som garnityr spiller perfekt sammen med disse smakene. Her er det mye smak. Du kan derfor godt ha i litt ekstra tonic uten at det kommer i veien for ginen.

Gin og Tonic med Death’s Door Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr.
  • Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimlen med skall. Pynt med en kvast mint på toppen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.