Gin-Tonic med Bareksten og en norsk og spennende rabarbratonic leder tankene mot sommer og deilige dager. Her er det rett og slett bare å kose seg.
The Headless Horseman rhubarb tonic water fra Berentsen Brygghus i Egersund har nylig blitt tilgjengelig på markedet.
Gin Tonic med Bareksten
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bareksten Botanical Gin
- 8 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Rabarbra
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Bruk en potetskreller og skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbrastilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i rabarbraen flott dandert dersom du bruker en lang strimmel, ellers i biter fordelt i glasset,
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr