Gin-Tonic med Bareksten

Gin-Tonic med Bareksten

Del med andre ginteresserte:

Gin-Tonic med Bareksten og en norsk og spennende rabarbratonic leder tankene mot sommer og deilige dager. Her er det rett og slett bare å kose seg.

The Headless Horseman rhubarb tonic water fra Berentsen Brygghus i Egersund har nylig blitt tilgjengelig på markedet.

Gin Tonic med Bareksten

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Bruk en potetskreller og skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbrastilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen flott dandert dersom du bruker en lang strimmel, ellers i biter fordelt i glasset,
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.