Gin og Tonic med Sundbytunet Gin

Gin og Tonic med Sundbytunet Gin

Gin og Tonic med Sundbytunet Gin gir deg en artig variasjon med et godt inntrykk av anis. Dette kan du fremheve eller dempe. Vi har valgt å bruke sitronskall til denne.

I denne oppskriften har vi brukt Tundra Tonic Water Original fra Nøisom i Fredrikstad.

Gin og Tonic med Sundbytunet Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Du kan også lage 2-3 smale striper av skallet slik vi har gjort her om du heller ønsker det.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.