Gin og Tonic med Sundbytunet Gin gir deg en artig variasjon med et godt inntrykk av anis. Dette kan du fremheve eller dempe. Vi har valgt å bruke sitronskall til denne.
I denne oppskriften har vi brukt Tundra Tonic Water Original fra Nøisom i Fredrikstad.
Gin og Tonic med Sundbytunet Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Du kan også lage 2-3 smale striper av skallet slik vi har gjort her om du heller ønsker det.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1