Gin og Tonic med VFMJK Gin

Gin og Tonic med VFMJK Gin

I denne Gin og Tonic med VFMJK Gin har vi en perfekt kombinasjon av tre gode ingredienser. VFMJK Gin, Fever-Tree Premium Indian Tonic Water og appelsinskall passer perfekt sammen. Tonicen gir litt bitterhet, noe som passer perfekt med alle de runde smakene i ginen. Appelsinen kompletterer smakene i ginen perfekt, samtidig som den gir litt sødme.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med VFMJK Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i appelsinskallet
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne Gin og Tonic med VFMJK Gin har vi en perfekt kombinasjon av 3 gode ingredienser. VFMJK Gin, Fever-Tree Indian Tonic, og appelsinskall.

Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med VFMJK Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.