Gin og Tonic med Sipsmith V.J.O.P. London Dry Gin

Gin og Tonic med Sipsmith V.J.O.P. London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Man kan godt si at enhver Gin og Tonic med Sipsmith V.J.O.P. London Dry Gin starter med et godt utgangspunkt. Med en gin som denne, med 57,7% alkohol, har man en gin som tåler mye. Her har vi valgt 1724 Tonic Water fordi vi ønsket en tonic som var nøytral. Appelsinskallet henter frem mer av det samme fra ginen.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Sipsmith V.J.O.P. London Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i appelsinskallet
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Man kan godt si at enhver Gin og Tonic med Sipsmith V.J.O.P. London Dry Gin starter med et godt utgangspunkt. Dette er en gin som tåler mye.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.