Gin og Tonic med Mill Gin Old Tom er basert på en god gin med mye smak. Den tåler litt ekstra tilsetninger og passer derfor strålende med en skvett Aperol.
Dette er en drink som skriker sommer.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Denne smarte y-formede Good Grips skreller fra OXO glir lett og ubesværet gjennom selv de hardeste frukt- og grønnsaksskinn. Skrellerens myke og ergonomiske håndtak glir ikke i hendene, selv når de er våte, men gjør det i stedet lett og behagelig at arbeide med.
- Smart og effektiv skreller
- Utrolig enkel og behagelig å bruke
- Ergonomisk non-slip håndtak
Gin og Tonic med Mill Gin Old Tom
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skjær en ca 5cm bit av skallet og legg den i glasset
- Mål opp gin, Aperol og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Mill Gin Old Tom? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.