Denne varianten av Gin og Tonic med Studlaberg Gin får frem det beste i denne ginen. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water henter ut mange gode smaker. Sammen med appelsinskall og stjerneanis er resultatet virkelig godt.
Gin og Tonic med Studlaberg Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Studlaberg Gin
- 8 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- 1 Appelsinskall
- 1 Stjerneanis
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i appelsinskallet og en Stjerneanis
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1