Gin og Tonic med Studlaberg Gin

Gin og Tonic med Studlaberg Gin

Denne varianten av Gin og Tonic med Studlaberg Gin får frem det beste i denne ginen. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water henter ut mange gode smaker. Sammen med appelsinskall og stjerneanis er resultatet virkelig godt.

Gin og Tonic med Studlaberg Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i appelsinskallet og en Stjerneanis
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.