Gin og Tonic med Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus

Gin og Tonic med Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus

Del med andre ginteresserte:

I denne Gin og Tonic med Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus henter vi frem rosepepper og mer sitron. Vi har brukt Schweppes Premium Mixers Tonic & Pink Pepper, som virkelig bringer frem krydderet i denne GT’n.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
  • Ha 4-5 korn rosepepper, eller mer etter smak.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne Gin og Tonic med Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus henter vi frem rosépepper og mer sitron. Du får krydder og balanse.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.