Gin og Tonic med Elena Gin London Dry

Gin og Tonic med Elena Gin London Dry

I denne utgaven av en Gin og Tonic med Elena Gin London Dry har vi brukt Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Det er en tonic som får frem de mange urtene og krydderne i denne ginen.

Gin og Tonic med Elena Gin London Dry

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i appelsinskallet og 5-6 einebær
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne utgaven av Gin og Tonic med Elena Gin London Dry har vi brukt Fever-Tree Mediterranean Tonic. Denne får frem urtene og krydderne i ginen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.