I denne utgaven av en Gin og Tonic med Elena Gin London Dry har vi brukt Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Det er en tonic som får frem de mange urtene og krydderne i denne ginen.
Gin og Tonic med Elena Gin London Dry
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i appelsinskallet og 5-6 einebær
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
I denne utgaven av Gin og Tonic med Elena Gin London Dry har vi brukt Fever-Tree Mediterranean Tonic. Denne får frem urtene og krydderne i ginen.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1