Gin og Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Gin og Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Del med andre ginteresserte:

I en Gin og Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin kan du gjerne spille på ingrediensene i den, men også finne på noe helt annet. Her har vi gjort en kombinasjon.

Tundra Tonic Water Agurk passer faktisk strålende til, og agurk er det nok ikke i denne ginen. Det er appelsinskall i den, så vi valgte tørket appelsin som gir en noe “mørkere” smak. Du kan gjerne bruke appelsinskall. I tillegg hadde vi frisk peppermynte, som duftet vidunderlig ved siden av.

Gin og Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Dersom du bruker appelsinskall: Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Vi bruker dehydrert appelsin skive, du kan legge denne i først også om du vil.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.