I en Gin og Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin kan du gjerne spille på ingrediensene i den, men også finne på noe helt annet. Her har vi gjort en kombinasjon.
Tundra Tonic Water Agurk passer faktisk strålende til, og agurk er det nok ikke i denne ginen. Det er appelsinskall i den, så vi valgte tørket appelsin som gir en noe “mørkere” smak. Du kan gjerne bruke appelsinskall. I tillegg hadde vi frisk peppermynte, som duftet vidunderlig ved siden av.
Gin og Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Brennevinsgrova Botanisk Gin
- 8 cl Tundra Tonic Water Agurk
- Dehydrert appelsin
- Frisk Peppermynte
Dette trenger du
Pynt med
- Dehydrert appelsin
- Frisk Peppermynte
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Dersom du bruker appelsinskall: Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Vi bruker dehydrert appelsin skive, du kan legge denne i først også om du vil.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1