Gin og Tonic med Kimerud Botanisk Gin

Gin og Tonic med Kimerud Botanisk Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med Kimerud Botanisk Gin bør man unne seg. Kimerud Botanisk er nydelig med masse myntesmaker. Vi valgte å spille litt på det.

Her har vi brukt den ganske nye Tundra Tonic Water Agurk som fremhever helt andre ting i Kimerud ginen. Med peppermynte som garnityr ble dette veldig godt.

Gin og Tonic med Kimerud Botanisk Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Peppermynte

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ta 3-4 blader eller liten kvast av urten. Gi disse en liten dask før de legges i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.