Gin og Tonic med Attåt Kløver Gin

Gin og Tonic med Attåt Kløver Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med Attåt Kløver Gin er litt annerledes enn andre smaker du er vant til. Attåt kløver gin er laget av myse, og denne smaken kjenner du hint av også i Gin og Tonic’en. Her har vi brukt Schweppes Indian Tonic og grapefrukt skall.

Gin og Tonic med Attåt Kløver Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

  • Grapefruktskall

Slik går du frem

  • Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr.
  • Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimlen med skall, evt kan du vente med dette helt til slutt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Kommenter