Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin

Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin

Denne utgaven av Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin er en svært klassisk Gin og Tonic. Her kan du huke av i alle boksene. Einer, sitrus, koriander, kinin. Med en så ur-norsk gin som denne, ble det helt feil å bruke noe annet enn Tundra Tonic Water Original fra Nøisom i Fredrikstad.

Dette ble en virkelig klassisk Gin og Tonic. Av og til er det virkelig godt med en “no-bullshit,” klassisk Gin og Tonic med en gin som er et avbrekk fra alle “small batch, limited release, infused, hand crafted, special edition” utgavene man treffer nå for tiden.

Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin er enkelt og godt. Det at du kan få din egen etikett på ginflasken er selvfølgelig en veldig stor bonus.

Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr.
  • Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimlen med skall, evt kan du vente med dette helt til slutt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.