Denne utgaven av Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin er en svært klassisk Gin og Tonic. Her kan du huke av i alle boksene. Einer, sitrus, koriander, kinin. Med en så ur-norsk gin som denne, ble det helt feil å bruke noe annet enn Tundra Tonic Water Original fra Nøisom i Fredrikstad.
Dette ble en virkelig klassisk Gin og Tonic. Av og til er det virkelig godt med en “no-bullshit,” klassisk Gin og Tonic med en gin som er et avbrekk fra alle “small batch, limited release, infused, hand crafted, special edition” utgavene man treffer nå for tiden.
Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin er enkelt og godt. Det at du kan få din egen etikett på ginflasken er selvfølgelig en veldig stor bonus.
Gin og Tonic med Atlungstad Min Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr.
- Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimlen med skall, evt kan du vente med dette helt til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.