Red Snapper med Black Tomato Gin

Red Snapper med Black Tomato Gin

Del med andre ginteresserte:

Red Snapper med Black Tomato Gin er en orgie i smaker. Her har vi kjørt på med en masse smaksrikt garnityr. Basis for det hele er selvfølgelig den nydelige Black Tomato Gin.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Sofiero Highballglass fra Orrefors
289,00
Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Red Snapper med Black Tomato Gin

Nøkkelord: Red Snapper

Beskrivelse

Ingredienser

  • 5 cl Black Tomato Gin
  • 15 cl Tomatjuice
  • 2-4 dash Worchesterchire Sauce
  • 2-4 dash The Bitter Truth Celery Bitters
  • 1-4 dash Tabasco
  • Limebåt
  • Sølvløk
  • Stangselleri
  • Pepper
  • Cherrytomater
  • Salt pølse

Dette trenger du

Pynt med

  • Limebåt
  • Pepper
  • Stangselleri
  • Sølvløk
  • Cherrytomater

Slik går du frem

  • Gjør klart garnityret; skjær opp to båter lime Den ene skal brukes som garnityr, den andre skal saften klemmes i drinken om du liker det slik.
  • Mål opp gin og tomatjuice i glasset. Ha i sausene og bitter etter smak. Kvern i salt og pepper etter smak. Klem i saften av en båt lime om du liker smaken av det.
  • Fyll i isbiter, og stikk en stilk stilkselleri ned i drinken. Bruk denne som rørepinne og bland med noen runder.
  • Legg i en båt lime som pynt.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Red Snapper med Black Tomato Gin er en orgie i smaker. Her har vi kjørt på med en masse smaksrikt garnityr.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.