Dry Martini med Bombay Sapphire gin

Dry Martini med Bombay Sapphire

En mer klassisk Dry Martini enn Bombay Sapphire med Martini Dry og sitronskall skal du lete lenge etter. Husk å ha kaldt glass, et godt røreglass og å kjenne deg sofistikert – en klassisk cocktail skal nytes.

Dry Martini med Bombay Sapphire og Martini Extra Dry vermut

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 2-3 cm av skallet med en zester dersom du ønsker å ha i garnityr.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
En mer klassisk Dry Martini enn Bombay Sapphire med Martini Dry og sitronskall skal du lete lenge etter. Husk kaldt glass, røreglass og å føle deg sofistikert – en klassisk cocktail skal nytes!
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.