En mer klassisk Dry Martini enn Bombay Sapphire med Martini Dry og sitronskall skal du lete lenge etter. Husk å ha kaldt glass, et godt røreglass og å kjenne deg sofistikert – en klassisk cocktail skal nytes.
Dry Martini med Bombay Sapphire og Martini Extra Dry vermut
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 30 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 2-3 cm av skallet med en zester dersom du ønsker å ha i garnityr.
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
En mer klassisk Dry Martini enn Bombay Sapphire med Martini Dry og sitronskall skal du lete lenge etter. Husk kaldt glass, røreglass og å føle deg sofistikert – en klassisk cocktail skal nytes!
1