Dry Martini med Bareksten Double Gin

Dry Martini med Bareksten Double Gin

En Dry Martini med Bareksten Double Gin er perfekt for deg som liker en Dry Martini, og ikke er redd for å gå ørlite grann utenfor definisjonen av en klassisk Dry Martini. Bareksten Double Gin er nemlig perfekt med appelsin som garnityr.

Hvor mye appelsin du vil ha kan du bestemme selv. Du kan selvsagt justere mengden av appelsinskall. Ved å eventuelt vri appelsinskallet over glasset får du ut oljene fra skallet. Dette gir et helt annet smaksbilde.

Dry Martini med Bareksten Double Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skrell av 5-6cm med appelsinskall og putt dette i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.