King Robert ll Gin

Hva passer til King Robert II London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

King Robert II London Dry Gin er en veldig rimelig gin som selges på supermarkeder og ferger i Europa. Det er en 100% klassisk London Dry Gin som er latterlig god i forhold til prisen.

Jeg elsker å gå på supermarkeder og tax-free utsalg når jeg er på ferie. Her ser jeg etter to ting; Gode kjøp på gin jeg har lyst på eller billige gin jeg aldri har hørt om før.

Husker jeg ikke feil, så fant jeg denne flasken på en ferge mellom Sverige og Polen. En rask titt på flasken avslørte at det var 43% alkohol – ergo var den ikke vannet ut for å selge mest mulig. Produsenten var heller ikke hvem som helst, nemlig Ian MacLeod Distillers. Ta en titt på hva de produserer nederst i denne artikkelen. Til en pris av ca 150,- kroner for en hel liter, så kunne jeg ikke la denne sjansen gå fra meg.

Jeg ble ikke skuffet. Dette er en god gin, som passer både i en Gin og Tonic og en klassisk negroni med Campari Bitter og Martini Rosso. Igjen har jeg funnet et bevis på at gin ikke trenger å være dyrt for å være godt.

Duft- og smaksnotater

Duften er enkel. Her finner du einer og sitrus. Smaken er mer kompleks. Her finner du noe runde kryddernoter fra paradiskorn i tillegg til en litt bredere sitrus. Ettersmaken er litt kort, men til denne prisen er det helt OK.

King Robert II London Dry Gin

Nøkkelord: Gin
Type: London Dry gin
Land: Skottland
Produsent: Ian MacLeod Distillers
Alkoholstyrke: 43,0%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
King Robert II London Dry Gin er en veldig rimelig gin som selges på supermarkeder og ferger i Europa. Det er en 100% klassisk London Dry Gin.

Mer informasjon

Produsent

Oppskrifter med King Robert II London Dry Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.