Ferdig Carpano Negroni på flaske

Ferdig Negroni på flaske

Ferdig Negroni på flaske er noe forholdsvis nytt her på berget. Vi har testet Carpano Negroni. Med et navn som Carpano hadde vi høye forventninger. Vi ble ikke skuffet.

Carpano er et kjent merke for de som har interesse for vermut. Etter å ha smakt deres Antica Formula for noen år siden, har varemerket havnet på listen over ting vi ikke liker å gå tom for. I forbindelse med at vi snart skal begynne å legge ut vermut, bestemte vi oss for å smake på litt mer av sortimentet til Carpano i samme slengen. Det vi fant skuffet ikke. Men, la oss nå gå tilbake til det denne artikkelen skulle handle om: Ferdig Negroni.

Carpano Negroni

Når du smaker Carpano Negroni, så er det ingen tvil om at produsenten vet hva de driver med. Carpano produserer nemlig både en bitter og flere typer vermut. Innholdet i flasken består av like deler med Carpano Botanic Bitter, Carpano Classico rød vermut, og en London Dry Gin. Carpano sin bitter er, etter min mening, den perfekte bitter for en Negroni. Den har et klart preg av appelsin og ingefær, noe som gir en fin balanse til bitterheten.

Duft og smak

Duften er av appelsin og varme krydder. Det dufter med andre ord klassisk Negroni.
Smaken starter med bløte frukter før den går over i einer og krydder. Den er akkurat passe snerpete på slutten.

Negroni oppskrift

Oppskrift på Negroni: En greve, 100 års historie, Campari og vermut

En oppskrift på Negroni inneholder selvfølgelig ikke en greve eller 100 år med historie, men det måtte en greve til for å få ideen. Nå, 100 år senere, har Negroni ... Les mer

Alt du trenger for en perfekt Negroni-opplevelse er isbiter, appelsinskall, og et tumblerglass – også kalt rocksglass. Med 10 centiliter klarer man akkurat å lage to Negroni hvis man har godt med is i glasset, og det skal man jo ha.

Carpano Negroni kommer i en flaske på 10cl. Alkoholinnholdet er 25%. Prisen er 89,90 hos Vinmonopolet. Den ligger i bestillingsutvalget.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.