White Lady med Volcano Etna Rosé gin og klementinjuice blir en litt søtere variant av den klassiske cocktailen White Lady. Klementin passer perfekt sammen med denne ginen.
Du må nesten teste deg frem til hvilket blandingsforhold du liker best. Jeg liker syrligheten, så jeg beholdt like mye presset sitron. Og duften bli himmelsk med klementinskallet på toppen som garnityr.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
White Lady med Volcano Etna Rosé gin og klementinjuice
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Volcano Etna Rosé Gin
- 2 cl Laffon Tripple Sec
- 1,5 cl Klementinjuice ferskpresset
- 1,5 cl Sukkerlake
- 1,5 cl Sitronsaft ferskpresset
- 1 Eggehvite
Dette trenger du
- Volcano Etna Rosé Gin
- Laffon Tripple Sec
- Klementin
- Sukkerlake
- Sitron
- Egg Egget bør være romtemperert, ellers blir ikke eggehviten stiv.
- Cocktailglass
- Målebeger
- Isbiter
Slik går du frem
- Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntatt isen i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston-shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
- Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
- Sil cocktailen over i glasset. Om ikke nok / all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
- Her har jeg brukt zester til å lage små biter av klementinskall på toppen, du kan bruke det, eller for eksempel sitronskall.
Likte du denne oppskriften på White Lady med Volcano Etna Rosé gin og klementinjuice? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.