Cocalero Clasico, Sixling Gin og Ingefærøl

Cocalero Clasico, Sixling Gin og Ingefærøl

Cocalero Clasico, Sixling Gin og Ingefærøl passer sammen. Cocalero Clasico er en søt likør fra Sør Amerika med smak av ingefær og eksotisk frukt. Med Artisan Fiery Ginger Beer er dette en veldig god miks.

Dette ble en veldig god drink vi nok vil komme til å drikke for mange av. På grunn av Sixling Gin valgte vi her å bruke appelsinskall, og ble veldig fornøyde med det.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Cocalero Clasico, Sixling Gin og Ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjør en passe lang bit av appelsinene, ca 5 cm.
  • Mål opp gin og kaldt ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Dersom du vil ha Cocalero til å flyte på toppen må du droppe isbitene.
    Bruk en stor flat skje for til å helle Cocalero forsiktig oppå drinken mens du følger nøye med. Da blir Cocalero liggende som en sky på toppen.
    Om du ikke vil forsøke å legge Cocalero på toppen fyller du først isbiter i glasset. Deretter måler du opp ingrediensene og tømmer de i. Du kan bruke en røreskje og røre forsiktig før du har i garnityret.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden eplemost eller garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Cocalero Clasico, Sixling Gin og Ingefærøl passer sammen. Cocalero Clasico er en søt likør fra Sør Amerika med smak av ingefær og eksotisk frukt.

Likte du denne oppskriften på Cocalero Clasico, Sixling Gin og Ingefærøl? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.