Vidda Gin og Tonic med gransskuddsirup

Vidda Gin og Tonic med granskuddsirup

Vidda Gin og Tonic med granskuddsirup er en glede for smakssansene. Granskuddsirupen gir en mer sødmefylt opplevelse enn du ellers forventer.

Det var spennende å lage granskuddsirup for å bruke i drinker, og jeg ble veldig fornøyd både med sirupen og med resultatet i denne og andre cocktailer. Vidda Tørr Gin fra Oslo Håndverksdestilleri inneholder granskudd og er dermed perfekt i en Gin og Tonic med granskuddsirup.

Det finnes faktisk en granskudd tonic, men den er ikke så enkel å få tak i her i Norge. Med granskuddsirup får du dette fint til med en nøytral tonic som for eksempel Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Les mer om sirup til drinker og hvordan du lager de selv her:
(obs artikkelen har flere sider, granskuddsirup er på side 3)

Rabarbra-sirup til drinker lage selv oppskrift

Sirup til drinker og cocktails som du kan lage selv

Sirup til drinker og cocktails kan du faktisk lage selv. Her finner du ideer, oppskrifter, og alt du trenger for å bruke hjemmelaget sirup i drinker og cocktails. Denne artikkelen ... Les mer

Vidda Gin og Tonic med granskudd sirup

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk det du skal bruke som garnityr.
  • (Om sirupen din er litt stiv kan det lønne seg å shake den sammen med ginen først før du tømmer den i glasset.)
  • Mål opp gin og tonic og sirup. Hell dette i glasset om du ikke brukte tipset foran.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Den kan tenkes det er nødvendig å røre for å blande sirupen godt ut i cocktailen. Legg i granskuddet som pynt på toppen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.