Tripple Orange, en drink med Beefeater Blood Orange gin, Galvanina Bitter Orange og appelsinbåt

Tripple Orange

Tripple Orange måtte det bli, Beefeater Blood Orange Gin, Galvanina Bitter Orange, og en appelsinbåt. Friskere enn dette får det nesten ikke blitt.

Galvanina sin Bitter Orange er ikke veldig bitter – den passer perfekt og demper sødmen i ginen akkurat passe. Du får et balasert og godt resultat. Også ser det jo litt kult ut.

Tripple Orange

Nøkkelord: Andre

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en båt av appelsinen og legg denne i glasset
  • Mål opp gin og Galvanina Bitter Orange. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Tripple Orange blitt kald.
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden Galvanina Bitter Orange.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.